Reparaties

Smartphone of tablet repareren?

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone of tablet is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit. Gelukkig lost de Reparatietafel elk euvel snel voor je op en loop je in de meeste gevallen weer bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en, mocht je niet verzekerd zijn, de kosten van de reparatie.

Schermreparatie, accu vervangen, oplaadconnector repareren; wij hebben de onderdelen van de meestvoorkomende reparaties van Apple en Samsung standaard op voorraad zodat we je altijd kunnen helpen. Tenminste, als de drukte het toelaat. Zeker weten dat je niet hoeft te wachten?

Meer dan een GSM Shop

Abonnementen bij Flextelecom

Flextelecom is niet gebonden aan één provider. Hierdoor bieden wij de best passende abonnement aan die goed aansluiten aan uw wensen. Want met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Ben jij toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wil je daar het liefst een nieuwe telefoon bij? Dan ben jij ons aan het juiste adres!

Sim only bij Flextelecom

Tevreden over je smartphone en wil je een goedkoper abonnement? Dan is Sim Only voor jou de makkelijkst en voordeligst. Met Sim Only verlengen wij je abonnement en vervangen alleen je simkaart. Daarna kan je direct je abonnement gebruiken. 

Smartphone niet te repareren?

Heeft uw telefoon schade opgelopen? Neem contact op of kom snel langs voor een reparatie afspraak. Is uw telefoon niet meer te gebruiken? Geen zorgen! Wij zullen u de beste deals bieden, zodat u altijd ons winkel vrolijk verlaat!

Stel uw vraag...

Voor al uw vragen kunt u langskomen of contact opnemen met ons. Wij zullen ons best doen om z.s.m. te reageren