Overige diensten

Wij zijn uw ophaalpunt

Flextelecom is niet alleen een telefoonwinkel maar ook een ophaalpunt voor verschillende postservice. Bij ons kunt u terecht voor post wat met Dpd en Ups wordt verstuurd. Wij bewaren uw pakket zorgvuldig en geven af wanneer u kunt aantonen dat u de eigenaar bent. Verder kunt u ook pakket versturen of retourneren via ons. Dus kom snel langs als u een pakket moet ophalen of versturen. 

Nu ook mogelijk om geld te pinnen!

Abonnementen bij Flextelecom

Flextelecom is niet gebonden aan één provider. Hierdoor bieden wij de best passende abonnement aan die goed aansluiten aan uw wensen. Want met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Ben jij toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wil je daar het liefst een nieuwe telefoon bij? Dan ben jij ons aan het juiste adres!

Sim only bij Flextelecom

Tevreden over je smartphone en wil je een goedkoper abonnement? Dan is Sim Only voor jou de makkelijkst en voordeligst. Met Sim Only verlengen wij je abonnement en vervangen alleen je simkaart. Daarna kan je direct je abonnement gebruiken. 

Geld versturen naar het buitenland?

Uw vertrouwde winkel voor alle geld transacties. Bij Flextelecom kunt u naar verschillende landen geld versturen. Tijdens uw aanvraag zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk aan transactiekosten betaald. Verder informeren wij u over de voortgang van uw transactie Uiteraard geven wij u een bewijsstuk mee!

Stel uw vraag...

Voor al uw vragen kunt u langskomen of contact opnemen met ons. Wij zullen ons best doen om z.s.m. te reageren